"Modriću, što su ti dali jesti u Beogradu?! Oporavio si se za pet dana!"

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (37) čudesno brzo se vratio nakon ozljede mišića prepona, poslije samo deset dana, kako bi igrao dvije najvažnije Realove utakmice sezone, finale Kupa kralja protiv Osasune jučer te prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Cityja u utorak.

Modrić je zbog navedene ozljede propustio zadnje dvije prvenstvene utakmice, protiv Almerije i Real Sociedada, a prognoze su govorile da ga sigurno neće biti tri tjedna, tj. da nema šanse da se vrati za finale kupa, dok će prvi polufinalni meč LP-a možda igrati.

Ancelotti oduševio objavom 

Nakon poraza kod Real Sociedada prije četiri dana Ancelotti je zaprepastio objavom: "Modrić se dobro osjeća i već trenira. Procijenit ćemo njegovu situaciju ovih dana. Sigurno je da nećemo ništa riskirati, ali vrlo dobro se oporavlja i vjerojatno će igrati već protiv Osasune." Ovakav ekspresni oporavak pripisivao se Marijani Kovačević, slavnoj beogradskoj liječnici kod koje je Modrić bio na tretmanu prošlog vikenda. To se saznalo nakon što je viđen u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Modrić otišao u Beograd kod liječnice koja je spasila Đokovića, Olića, Van Persieja...

Kod Marijane Kovačević u Beograd su dolazili Robin van Persie, Diego Costa i Alexis Sanchez, a surađivala je i s Cristianom Ronaldom. Na tretmane kod nje išli su i Darijo Srna i Ivica Olić. Ove je godine bila u fokusu na Australian Openu, gdje je bila u timu Novaka Đokovića.

"Poslije mojih tretmana mišić je potpuno nov i nema tragova ozljeda. Nema ožiljaka, fibroze ni mogućnosti da se ozljeda ponovi, to je druga stavka revolucionarnih metoda. Po završetku terapije snimkom provjeravamo je li sve prošlo prema planu.

Poanta je da dođe do potpune regeneracije mišića. Terapije su toliko jake da je jedan sat učinkovit kao cijeli tjedan liječenja bilo kojom drugom metodom u svijetu. Dakle, ako im kažu da je potrebno mirovati mjesec dana, ja riješim problem u četiri sata", hvali se Kovačević.

Srpska čudotvorka se rado hvali, ali Modrićev slučaj pokazuje da ima i zašto

Modrić je pokazao da ima i zašto. Realova hrvatska legenda se nakon tretmana kod srpske čudotvorke vratila već za finale kupa, u kojem je Real trijumfirao 2:1. Reporteri slušane radioemisije Tiempo de Juego pitali su ga na terenu tijekom Realovog slavlja: "Pa, što si to jeo u Beogradu?! Oporavio se za pet dana!"

Modrić se nasmijao i odgovorio, ali nije otkrio tajnu čudesnog oporavaka: "Ha, dobro sam. Najvažnije je da se osjećam dobro, a sada mislim samo na City."

Pročitajte više