Moggi: Ne puštam Tudora iz Juventusa

IAKO se proteklih dana u stranim i hrvatskim medijima pisalo kako će hrvatski reprezentativac sigurno napustiti Juventus jer želi veću minutažu, direktor Juventusa Luciano Moggi, koji je i sam početkom siječnja izjavio da Tudor može ići, izjavio je kako će inzistirati na Tudorovom ostanku u klubu.

Naime, kako piše Tribalfootball.com, Juve je poslao Nicolu Legrottagliu na posudbu u Bolognu, a Marka Iuliana prodao je Real Mallorci, pa je Moggi odlučio kako bi bilo suviše riskantno još jednog obrambenog igrača poslati iz kluba.

“Tudor? On ostaje. Zadovoljni smo što smo došli do dogovora s igračima koji su željeli napustiti klub, no sada ne možemo dopustiti da nas napusti još jedan obrambeni igrač.” - izjavio je Moggi, iako je početkom siječnja rekao kako Tudor može ići u West Brom Albion koji je za njega ponudio 3 milijuna funti.

Međutim, upitno je hoće li Tudor zaista ostati u torinskom klubu. Naime, dolaskom Rumunja Adriana Mutua, u Juventusu je stvoren višak igrača koji nisu iz Europske unije, pa je, prema nekim informacijama, Tudor bio vrlo blizu prelasku u Chelsea samo nekoliko sati prije Moggijeve izjave da želi zadržati našeg reprezentativnog stopera. Rasplet ove situacije još nije poznat.

Čija će riječ biti posljednja, Moggijeva koji sada želi zadržati Tudora, ili Tudorova koji želi igrati, saznat ćemo najkasnije 31. siječnja kada istječu prijave za Ligu prvaka.

Nadamo se da će svoj status hrvatski reprezentativac riješiti što prije, jer je već najavio kako se neće odazvati Kranjčarovom pozivu za Izrael ne bude li igrao u klubu.

Inače, za Tudora su osim West Broma, zainteresirani i Šahtar i Newcastle.

Pročitajte više