Rukometni Dream Team na krilima Hansena slavio u Areni

Foto: Hina

RUKOMETAŠI PPD-a Zagreb u rasprodanoj Areni izgubili su utakmicu 11. kola skupine A Lige prvaka od jedne od najboljih svjetskih momčadi Paris Saint-Germaina (23:25).
 
Vujović: Za mene nema časnog poraza
 
Serdarušić nahvalio Vujovićevu momčad: "Sada su svi svjesni Zagrebove snage"
 
Sjajno je Zagreb otvorio utakmicu, te nakon pet minuta imao tri gola prednost (3:0). Ipak, tada su se probudili gosti, te na krilima Hansena preokrenuli na 3:4. Nakon toga, izabranici Veselina Vujovića do kraja utakmice nisu uspjeli vratiti vodstvo.
 
Zagreb pao u drugom dijelu prvog poluvremena
 
Odlučujuću prednost francuska momčad, koju vodi Zvonimir Serdarušić, napravila je u drugom dijelu prvog poluvremena, te je na odmor otišla s pet golova prednosti (10:15).
 
 
 
Domaći se vratili na krilima Stevanovića, ali je PSG ipak slavio
 
U drugom dijelu Zagreb je zaigrao bolju obranu, probudio se vratar Stevanović, te se u posljednjih deset minuta ušlo sa samo tri gola prednosti za goste. Ipak, Mandalinić i društvo nisu uspjeli svladati Omeyera, a tek je Pavlović u posljednjim trenucima smanjio na dva gola razlike i postavio konačan rezultat.
 
Vori bivšem klubu zabio tri gola
 
Nezaustavljivi Hansen je utakmicu završio sa sedam golova, a po tri za Francuze su zabili Vori, Abalo, Karabatić i Honrubia. Najbolji u Zagrebu bio je Mandalinić s pet golova, a po četiri su postigli Šebetić i Pavlović.
 
 
 
PSG je u Zagrebu stigao do devete pobjede u jedanaest utakmica, a Zagreb je upisao šesti poraz.
 
Zagreb u sljedećem kolu, 21. veljače, gostuje kod još jednog od favorita Lige prvaka mađarskog Veszpréma.

Pročitajte više