Momčad Varteksa otputovala u Poreč na pripreme

ISPRAĆENI od članova uprave nogometaši NK Varteksa danas su, po nikad toplijem vremenu, otputovali na zimske pripreme. U porečkom hotelu Parentium, svojevrsnoj tradicionalnoj zimskoj bazi Varaždinaca, igrači i struka Varteksa provest će tjedan dana i odigrati jednu pripremnu utakmicu (četvrtak 18.1. u 15 h protiv slovenskog prvoligaša Maribora).

Na put su krenula 33-jica igrača a jedini koji nije išao jest Varteksovo najzvučnije ovozimsko pojačanje Josip Šimić, koji će tjedan dana provesti u švicarskom liječilištu na pregledima vezanim uz nedavnu operaciju kuka.

Varteks će u Poreču odraditi prvi dio zimskih priprema intenzivno trenirajući duele tako da će ovaj dio priprema doista biti zahtjevan. Dobre želje na odlasku igračima je uputio predsjednik kluba Tomislav Kezelj naglasivši kako očekuje da se po dolasku u Varaždin pojave još spremniji i moćniji nego li su to bili na kraju jesenskog dijela prvenstva.

Varteks se iz Poreča vraća u subotu pa će tjedan dana odraditi u Varaždinu da bi krajem siječnja otputovali na sedmodnevno završno „brušenje“ u Međugorje. 

P.V./NK Varteks
Foto: NK Varteks

Pročitajte više