Moratti i Mourinho razgovarali o pojačanjima

PORTUGALSKI trener Jose Mourinho još uvijek nije službeno potpisao ugovor s talijanskim prvakom Interom, no s vlasnikom Intera Massimom Morattijem se svakodnevno viđa.

La Gazzetta dello Sport navodi tako kako se Jose Mourinho u petak u Parizu sastao s čelnicima milanskog kluba koje je predvodio Massimo Moratti. Tema razgovora su bila Interova pojačanja tijekom ovog ljeta, a talijanski dnevnik napominje kako je prvo ime koje je bilo na papiru Kamerunac Samuel Eto`o.

Isto tako, navodno Portugalac Mourinho silno želi da iz kluba otiđe Zlatan Ibrahimović, a kao njegovu zamjenu vidi svog sunarodnjaka, 25-godišnjeg napadača Porta Ricarda Quaresmu.

Inače, u talijanskom tisku i dalje traju rasprave oko otkaza Robertu Manciniju, čovjeku koji je Interu donio tri uzastopna naslova prvaka. Mišljenja su podijeljena, a takvo je i stajalište Interovih navijača.

"Morao je otići. Ovdje prvenstveno razmišljamo o interesima kluba, a ne o osobnima. Za klub je bolje da Mancini više nije trener i to sam morao poštovati", rekao je Moratti.  

Totalsport
Foto: AFP (Arhiva)

Pročitajte više