Moratti: S Mancinijem ću razgovarati daleko od kamera

NAKON pobjede u Parmi s 2:0 u zadnjem kolu talijanskog nogometnog prvenstva i osvajanja trećeg uzastopnog naslova prvaka, Interov trener Roberto Mancini odbio je razgovor s novinarima.

Mancini je nakon eliminacije Intera u osmini finala Lige prvaka protiv Liverpoola naznačio da će na kraju sezone napustiti Nerazzurre, samo da bi se 24 sata kasnije predomislio i promijenio odluku. No, od toga dana u talijanskim medijima se često pisalo o mogućem odlasku 43-godišnjeg trenera. Najčešće se kao njegov nasljednik spominjao bivši trener Chelseaja, Portugalac Jose Mourinho.

Predsjednik Intera Massimo Moratti najavio je nakon osvajanja 16. klupskog Scudetta da će s Mancinijem razgovarati o nastavku suradnje...

"Razgovarat ćemo, ali daleko od kamera i očiju javnosti. Vidio sam koliko je sretan nakon ovog uspjeha. Mi smo imali veliko povjerenje jedan u drugog", kaže Moratti.

Ostali članovi uprave uvjeravali su novinare da će Mancini ostati za kormilom kluba.

"Mancini će 101 posto sigurno ostati na klupi Intera. Tu uopće ne vidim nikakve probleme", kaže direktor Gabriele Oriali.

U međuvremenu, argentinski napadač Hernan Crespo tvrdi da u svakom slučaju želi ostati u Interu:

"Ako dođe Mourinho za trenera, želim ostati u klubu. Ako Mancini ostane trener, jednako toliko želim ostati. Ali, sada nije vrijeme za priču o tome", na kraju će Crespo.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više