Mourinho dobio novu šansu, ali gazda Abramovič ima plan B - Diega Simeonea

Foto: Guliver Images/Getty Images

JOSE MOURINHO ostaje na klupi Chelseaja, barem još neko vrijeme. Iako je Mou za vikend doživio sedmi poraz u domaćem prvenstvu, Roman Abramovič vjeruje kako će se njegovom treneru negdje na putu osmjehnuti sreća.

BBC stoga javlja kako je bogati Rus pružio podršku Mourinhu nakon novog poraza koji je ostavio Chelsea na 16. mjestu, dva mjesta od zone ispadanja.

Abramovič zna gdje je granica

Ipak, Rus sigurno neće dopustiti da se njegova momčad u finišu sezone bori za opstanak u ligi. Stoga je već pripremljen plan B prema kojem bi nakon Mourinha u Chelsea došao Diego Simeone, ali Argentinac je na stol stavio zahtjev prema kojem bi dobio budžet za transfere težak 200 milijuna eura. Odmah na početku svoje vladavine Simeone bi povukao dvojicu igrača iz Atletica, a to su Antoine Griezmann i Koke, javlja Telegraph.

Mou čeka zimski prijelazni rok

Mourinho će sigurno ostati na klupi do zimskog prijelaznog roka, tvrde Englezi, a na početku iduće godine obračunat će se s igračima koji mu ruše autoritet i atmosferu u momčadi. Neke će automatski staviti na transfernu listu, nekima će pružiti novu šansu, ali plan mu je da se obračuna s "izdajnicima". Kako god okrene, Abramovič će ponovno morati posegnuti u džep za nova pojačanja.

Pročitajte više