Roma

Mourinho: Ja sam krivac za 6:1. Nisam ja šupak

Foto: EPA

JOSE MOURINHO u 3. kolu Konferencijske lige doživio je najteži poraz u karijeri. Bodo Glimt je sa 6:1 pobijedio Mourinhovu Romu.

"Ja sam jedini krivac za taj poraz. Ja. Nije Jose Mourinho šupak. Imam veliko poštovanje prema vlasnicima kluba i upravi. Pišu se laži da ne poštujem vlasnike koji su uložili veliki novac u ovaj klub. Da se igralo malo duže primili bismo sedam ili osam golova. Ja sam krivac", rekao je Mourinho na presici uoči derbija s Napolijem.

"Ja sam odlučio koja će momčad igrati, ja sam odabrao momčad koja je imala veliku šansu izgubiti utakmicu. Nisam mislio na rezultat, mislio sam na zdravlje svojih igrača zbog pretrpanog rasporeda. Napravio sam pogrešku. Svakako je bolje izgubiti jednu utakmicu 6:1 nego šest utakmica s 1:0", izjavio je portugalski trener i dodao:

"Umjetna trava u Norveškoj nas je sve prepala, a Roma ima najveći broj ozlijeđenih igrača od svih klubova koje sam trenirao. Kad sam povezao to dvoje, zaključio sam da bih trebao odmoriti neke igrače. Nisam bio u pravu i ispisao sam negativnu povijest kluba."

Pročitajte više