Mourinho: Liverpool će osvojiti naslov

INTEROV trener Jose Mourinho smatra da bi se Liverpool u nadolazećem engleskom prvenstvu mogao uključiti u borbu za naslov prvaka, ali ne i Arsenal.

Portugalski je stručnjak, dakako, i dalje zanimljiv engleskim medijima, iako će svoje trenersko znanje i umijeće ubuduće demonstrirati u talijanskom prvaku Interu. Mourinhov je Inter minulog vikenda igrao na Ajaxovom kupu u Amsterdamu, pripremnom turniru na kojem je nastupio i Arsenal. Topnici su i osvojili taj turnir, a Inter je bio drugi, iako se ta dva kluba nisu međusobno susrela:

"Vidio sam na djelu Arsenal. Imaju dobru momčad, ali premalo je tu iskusnih igrača, a puno mladića. Talentirani su, ali Arsenalu možda ipak nedostaje širina potrebna za osvajanje Premiershipa."

Vjeruje da će i ove sezone, kao i prošle, glavnu riječ u borbi za osvajanje Premiershipa voditi Manchester United i njegov bivši klub Chelsea.

"Manchester United i Chelsea će se boriti za naslov, ali jednog dana će i Liverpool uzeti taj trofej kojega toliko dugo čekaju. Mislim da bi to moglo biti i ove sezone", zaključio je Mourinho.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više