Mourinho o Kloppu: To što on govori nije baš najpametnije

Foto: EPA-EFE

LIVERPOOL i Manchester United u nedjelju u 17 sati igraju veliki derbi 17. kola Premiershipa.

United na Anfield dolazi kao veliki autsajder zbog vrlo loše forme, dok će Liverpool tražiti nastavak pozitivnog niza i utrku sa Cityjem za naslov. Liverpool je za sad jedini konkurent Guardiolinoj momčadi što je i logično nakon što je Klopp u momčad utukao gotovo 250 milijuna funti i pogodio je sa svim igračima. To je na press konferenciji komentirao i Jose Mourinho.

"Osvajanje trofeja je iznimno važno, osobito kad za to imaš potencijal kao Liverpool i kad otvoreno govoriš da je to glavni cilj. Jürgen je nekoliko puta rekao da mu je cilj osvojiti Premiership, ali mislim da nije baš najpametnije to stalno ponavljati. S druge strane, kad imaš takav potencijal nemaš što skrivati. Svi mogu reći da žele biti prvaci Engleske, ali to moraš potvrditi i na terenu", rekao je Mourinho.

"Ne možeš samo potrošiti puno novaca i očekivati rezultat. Jako puno drugih stvari utječe na momčad. Nogometni klub vam je kao kuća. Moraš je prvo izgraditi, a tek onda kupovati namještaj i tek kad kupiš najbolji namještaj možeš uživati u kući", dodao je Portugalac.

Pročitajte više