MOURINHO ODUSTAO OD PERIŠIĆA? "To vam je nogomet"

Foto: Getty Images / Guliver Image

MANCHESTER UNITED bio je jako blizu Ivana Perišića koji je trebao doći na Old Trafford iz Intera. Međutim, Nerazzurri su tražili previše, 45-50 milijuna eura, a Crveni vragovi nudili 35-40, pa je cijela operacija na kraju propala.

O tome je govorio i trener Jose Mourinho uoči europskog Superkupa protiv Reala, koji se igra večeras od 20:45 sati u Skoplju. 

"To vam je nogomet. Inter ne prodaje one koji su mi važni. Istina je da, otkada sam otišao, svim trenerima Intera želim jedno te isto. Želim da osvajaju trofeje za Interiste, i kada kažem Interiste, onda mislim na nas. Spallettiju sam poslao istu poruku kao i Gasperiniju, Ranieriju, Mazzariju... Nadam se da Luciano može pružiti stabilnost momčad i osvojiti nešto za nas", rekao je Mourinho koji se očigledno pomirio s tim da Hrvat neće postati igrač njegove momčadi, iako je u prijelaznom roku sve moguće do 1. rujna. 
Portugalac je također spreman za dvoboj protiv bivšeg španjolskog kluba večeras...
 
“Opušten sam, Realu sam dao sve. Da, Realu sam dao više nego ijednom klubu prije. Otišao sam mirne savjesti, bez potrebe za iznošenjem prljavog rublja. Razlika je ta da kad sam došao, Real nije bio čak ni na vrhu skupine u Ligi prvaka. Bila je to momčad koja unatoč velikoj povijesti kluba nije mogla dalje od četvrtfinala LP-a, a najvažniji igrači nisu imali iskustvo ni polufinala LP-a", poručio je Mourinho, pa nastavio...
 
“A kada sam otišao, ostavio sam momčad s tri uzastopna polufinala Lige prvaka, bili smo prvaci Španjolske, pobjeđivali smo kod kuće i u inozemstvu. No, otišao sam pa je drugima bilo teško reći puno lijepih stvari o meni", zaključio je.

Pročitajte više