LIGE PETICE

Mourinho: Pobijedili smo iako je neki tip odlučio biti glavni junak utakmice

Foto: Claudio Pasquazi/Guliver

ROMA je u utakmici 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva svladala Udinese 1:0 i tako pomogla svom treneru Joseu Mourinhu da ispiše povijest Serie A. Portugalski strateg izjednačio je rekord Massimiliana Allegrija po broju uzastopnih domaćih ligaških pobjeda (41), no to ne znači i da je bio svime zadovoljan nakon odigrane utakmice.

Mourinhova momčad je do pobjede došla iako je posljednje minute odigrala s igračem manje nakon što je Lorenzo Pellegrini poslan u svlačionicu. Utakmicu je u ulozi glavnog suca vodio Antonio Rapuano, kojem portugalski stručnjak zamjera isključenje svog igrača, pa je već poručio da on ne zna "pravne mehanizme u talijanskom nogometu, ali ako postoji način za žalbu, onda ga klub treba i pokušati iskoristiti".

Odrješit je bio i na Instagramu. Nije imenovao suca, vjerojatno kako bi izbjegao kaznu koja bi uslijedila, no talijanski mediji prenose da je jasno na koga je mislio.

"Nikada nije lako igrati nakon poraza, a ponovno pobijediti je sjajan osjećaj unatoč tome što je neki tip odlučio biti glavni junak", napisao je Mourinho.   

Pročitajte više