Mourinho poslao poruku Fergusonu: Vrati se u svlačionicu

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOSE MOURINHO ima turbulentnu premijernu sezonu na Old Traffordu. Osvojio je dva trofeja, ali tek ga čekaju najveće bitke te borba za Ligu prvaka kroz Premierligu i Europsku ligu.
 
Mourinho je pozvao legendarnog trenera Uniteda Alexa Fergusona da se vrati u svlačionicu iz koje je otišao 2013. godine. Nakon završetka karijere Sir Alex nije silazio u svlačionicu, a portugalski trener želi da se to promijeni.
 
"Na kraju naših utakmica iz lože bi se u svlačionicu spustili Sir Bobby Charlton i naš predsjednik, a s njima bi krenuo i Ferguson, ali u svlačionicu ne bi ulazio. Rekao sam mu da to nema smisla i da je više no dobrodošao biti uz nas i putovati s nama na gostovanja", rekao je Mourinho.
 
Prokomentirao je i odnos sa slavnim trenerom.
 
"I dalje imamo isti oblik prijateljstva kao što smo ga imali ranije. Pošaljemo jedan drugome SMS, rođendansku ili blagdansku čestitku. Želio se u potpunosti maknuti od kluba, možda i zbog svoje osobne ugode, ali sam mu rekao da nema smisla da mi u London putujemo privatnim vlakom, a da on tamo dolazi svojim automobilom."
 

Pročitajte više