Mourinho: Potpisujem za Inter u ponedjeljak

PREMA pisanju Gazzetta dello Sporta, Portugalac Jose Mourinho je otkrio Chelseajevom veznjaku Michaelu Essienu da će u ponedjeljak potpisati ugovor s milanskim Interom.

Iako se Mourinho već duže vrijeme spominje kao nasljednik Roberta Mancinija na Interovoj klupi, dosad je uvijek demantirao takve glasine.

Međutim Gazzetta piše da je Mourinho nakon finala Lige prvaka u Moskvi između Manchester Uniteda i Chelseaja poslao Essienu sms poruku u kojoj mu je rekao da će od ponedjeljka postati novi trener "nerazzurra".

"Michael, svi ste vi fantastični igrači bez obzira na poraz od Manchester Uniteda. U ponedjeljak ću potpisati za Inter i nadam se da ćeš ti jednog dana također doći u Inter", stoji u poruci koju je Mourinho poslao Essienu.

Ukoliko karizmatični Portugalac zaista postane novi trener Intera, lako je moguće da će za sobom povući i dio Chelseajeve momčadi, budući da su njegovi "ljubimci" Frank Lampard i Didier Drogba već odavno na popisu Interovih želja.

Kao novu destinaciju Roberta Mancinija u slučaju Mourinhovog preuzimanja Intera Gazzetta spominje Chelsea i Manchester City.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više