Mourinho "savjetovao" Stankovića: Dejo kupi prnje!

SRPSKI nogometaš Dejan Stanković mogao bi vrlo lako završiti u juniorskoj momčadi Intera ukoliko vrlo brzo ne pronađe klub gdje će nastaviti karijeru. Naime, novi je trener Intera Jose Mourinho vrlo jasno poručio da ne računa na tridesetogodišnjeg Stankovića donedavno igrača bez kojeg se milanski klub nije mogao zamisliti.

Iako je Stanković gotovo finiširao pregovore oko prelaska u Juventus, pojavili su se problemi vezani uz visinu odštete, ali i oko protivljenja navijača Stare dame.

Oni su otišli toliko daleko da su priprijetili da će tražiti smjenu cijele Juventusove uprave ukoliko angažiraju srpskog reprezentativca. Razlog nije taj što je Stanković nastupao za suparnički klub, nego zato što ih je navodno prevario prije četiri godine kada je napuštao Lazio. Navijači mu nikako ne mogu oprostiti to što je potpisao predugovor s Juventusom da bi na koncu potpisao za Inter.

Talijanski list Tuttosport tvrdi da je Mourinho izričito zabranio da se Stanković povede na pripreme u Tirol koje počinju 19. sljedećeg mjeseca. Ukoliko Stanković do tada ne nađe novi klub, čelništvo će ga prebaciti u juniorsku momčad.

Madrid, dolazimo!

Jose Mourinho spremno je izjavio da putuje u Madrid kako bi s čelnicima Reala pričao o dolasku Arjena Robbena u Serie A.

Kako izvještava SportMediaset Mourinho je silno zainteresiran za nizozemskog reprezentativca, te je izjavio kako mu takav tip igrača nedostaje u novom Interu kojeg slaže i s kojim će pokušati osvojiti četvrti uzastopni naslov u talijanskoj ligi.

Isti izvori navode kako je Mourinho trenutačno, uz Robbena, najviše okupiran Quaresmom i Mancinijem iz Rome, a izjavio je i kako je bio jako protiv odluke da Robben ode iz Chelseaja u Real, dok je bio trener u Londonu.

"Pustiti takvog igrača je u svakoj situaciji velika pogreška kluba", rekao je Mourinho. 

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više