Mourinho: Stanković je moj Lampard

SRPSKI nogometni reprezentativac, 31-godišnji Dejan Stanković, proživljava ove sezone u milanskom Interu novu nogometnu mladost.

Postigao je ovaj vezni igrač čak pet pogodaka u 11 utakmica (u svim natjecanjima) ove sezone, a mahom su to bili veličanstveni udarci s 20-ak metara i dalje. Jedan, onaj Genoi, je postignut sa sredine travnjaka.

Tijekom protekle dvije sezone trener Intera Jose Mourinho je imao žarku želju da Inter dovede engleskog reprezentativca Franka Lamparda, s kojim je radio u Chelseaju, no danas drugačije konstatira:

"Sada vidim da mi ne treba. Stanković je moj Lampard. Posebno dobro igra otkada je u klub došao Wesley Sneijder, jer sada ima veću slobodu u izvedbi", rekao je Portugalac.

Stankoviću ugovor s Interom traje do 2011. godine, no već sada su krenuli razgovori u smjeru produživanja na nove dvije godine. Inače, Stanković je u karijeri na "čizmi" osvojio pet "scudetta" (četiri s Interom i jedan s Lazijom), te je četiri puta osvajao talijanski Kup (tri s Interom i jednom s Lazijom).

Pročitajte više