TRANSFERI

Mundo Deportivo: Pjanić je uvjerio Xavija da ima kvalitetu za Barcu. Ostaje

Foto: Profimedia

MIRALEM PJANIĆ uvjerio je Xavija da posjeduje kvalitetu za igranje u Barceloni i ostat će dio te momčadi u aktualnoj sezoni, piše Mundo Deportivo. Reprezentativac Bosne i Hercegovine stigao je u Barcelonu prije dvije godine u transferu iz Juventusa vrijednom 60 milijuna eura, no nikad i opravdao uloženo u njega.

U 30 odigranih utakmica za Barcelonu propustio je zabiti gol ili asistirati suigračima za pogodak. Minutaža mu je bila ograničena, a prošlu sezonu proveo je i na posudbi u Bešiktašu. I pred ovu se govorilo o njegovom odlasku, navodno je bilo i zainteresiranih, a među posljednjima koji su se spominjali bili su to i Sevilla i Al Nassr, koji mu je, pisalo se, nudio osam milijuna eura po sezoni. Ipak, Pjanić će ostati.

Ponudu iz Saudijske Arabije spominje i Mundo Deportivo, no i dodaje da je Pjanić svojim igrama u predsezoni uvjerio trenera Xavija da za njega ima mjesta u momčadi. Minutažu će dobiti kad Barcelona započne igrati u ritmu od dvije-tri utakmice tjedno, a to će mu reći i Xavi, koji bi s njim mogao razgovarati već danas, navodi španjolski izvor. Pjanić je pod ugovorom s Barcom do kraja lipnja 2024. 

Pročitajte više