OI TOKIO

Murraya slomio poraz od Hrvata: "Shrvan sam, sport može biti brutalan"

Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/Guliver

MARIN ČILIĆ i Ivan Dodig polufinale olimpijskog turnira osigurali su pobjedom nad britanskim parom. Andy Murray i Joe Salisbury imali su 6:4 i 4:2, ali kumovi iz Međugorja nadoknadili su set i break zaostatka i vjerojatno okončali olimpijsku karijeru osvajača pojedinačnih zlata iz Londona 2012. i Rija 2016.

Škotu su 34 godine i više nije u svjetskom vrhu, ispao je i iz prvih 100 najboljih tenisača svijeta, ali nadao se da će u Tokiju dvama zlatima iz singla pridodati još jednu medalju u parovima te je vrlo teško primio poraz.

"Osjećam se shrvano nakon današnjeg poraza. Sport može biti brutalan. Puno hvala Joeu Salisburyju na prilici da igramo zajedno. Bio si sjajan. Volio bih da je moglo završiti bolje, ali sranja se događaju. A ako je ovo kraj mojeg olimpijskog putovanja, želim puno zahvaliti britanskoj reprezentaciji i cijelom pratećem timu na svemu što su učinili kako bi mi pomogli da budem najbolji što mogu svih ovih godina. Bio je apsolutni privilegij predstavljati vas i moju zemlju na četirima Olimpijskim igrama, što mi je omogućilo neke od najljepših uspomena u životu", napisao je neutješni Murray na Twitteru.

Pročitajte više