Mutu: Steaua nije pala zbog medijskih podmetanja

NAKON boda u gostima kod Lyona (2:2), u utakmici 2. kola Lige prvaka Fiorentina je još jednom odigrala neodlučeno. Na svom Artemio Franchiju nisu uspjeli slomiti Steauu te su odigrali utakmicu bez pogodaka.

Fiorentina je bila bolja momčad, ali nisu uspjeli postići pogodak. Tako je ostao žal domaćih nogometaša nakon što su ugostili jednu utakmicu Lige prvaka nakon devet godina.

Adrian Mutu, ponajbolji domaći nogometaš je, pak, okrivio medije kako su stvorili nepotrebne tenzije unutar kluba prije ove utakmice pisanjem o novoj mogućnosti njegovog odlaska u Romu, kao i navodnog neslaganja s trenerom Cesareom Prandellijem.

"Ružno je bilo čitati sve to, jer ništa od toga nije istina. Niti imam ikakav novi kontakt s Romom, niti je bilo što negativno nastalo u mom odnosu s Prandellijem. Takvi napisi su naelektrizirali nepotrebno; stvar koja uopće ne postoji", rekao je Mutu te je dao komentar utakmice:

"Šteta je što nismo pobijedili. Bili smo bolja momčad, ali je to u utorak bilo nedovoljno. Trebali smo biti još bolji", žalio je Mutu što Viole nisu uspjele pobijediti njegove velike rumunjske rivale, jer on je nogometno ime stvorio u bukureštanskom Dinamu, velikom Steauinom rivalu.

A.K.
Foto: AFP


 

Pročitajte više