Na Higuainu zaradili bogatstvo i sada troše kao pijani milijarderi: Pogledajte koliko novca Napoli daje za dva napadača

Foto: Guliver Image/Getty Images, Screenshot Wikipedia

NAKON što su prodali Gonzala Higuaina Juventusu za 94 milijuna eura, čelnici Napolija krenuli su u potragu za novim napadačem.
 
Prvi na listi želja je napadač Intera Mauro Icardi, 23-godišnji kapetan momčadi iz Milana, za kojeg je Napoli ponudio čak 52 milijuna eura plus bonuse.
 
Klub s juga Italije uporan je u nakani da dovede napadača, jer bila je to već četvrta Napolijeva ponuda, no Inter za sada ne popušta, a veliki interes za argentinskog napadača pokazao je i Arsenal.
 
"Dobili smo nekoliko zanimljivih ponuda, ali Icardi nije na prodaju. On je naš kapetan i važan dio naše momčadi," kazao je Interov vlasnik Erick Thohir. 
 
Icardi je u Inter stigao 2013. iz Sampdorije, a kao klinac tri godine je bio član Barcelonine mlade momčadi.
 

No, uprava Napolija ne sjedi skrštenih ruku dok čeka rasplet slučaja Icardi i prema pisanju talijanskih medija, napadač Ajaxa i poljske reprezentacije Arkadiusz Milik navodno je već u avionu za Napulj, jer bi u četvrtak ujutro trebao obaviti liječnički pregled, a odšteta koju će Kopljanici dobiti iznosi 35 milijuna eura. U dresu Ajaxa Milik je lani odigrao 31. utakmicu i zabio je 21 gol
 

Da je transfer Poljaka u Napoli izgledan, pokazuje i Wikipedia, koja je Milika već ''preobukla'' u svijetlo plavi dres, premda službeno još ništa nije ni izbliza gotovo.
 
 
 

Pročitajte više