"Nadam se da će Sandra do 27. rođendana stati na svoje noge!"

POVODOM potpisivanja suradnje trgovačkog lanca DM i B4 sportske akademije novinari su imali priliku popričati s eminentnim hrvatskim sportašicama: Sandrom Šarić, Sanjom Jovanović i Tamarom Boroš, ali i s hrvatskom boksačkom legendom, a danas uspješnim poduzetnikom Željkom Mavrovićem.

Članice B4 akademije prokomentirale su svoje trenutačne sportske aktivnosti kao i planove u bližoj budućnosti, a novinari su od Tamare Boroš pokušali doznati najnovije detalje o hrvatskoj stolnotenisačici Sandri Paović koja se oporavlja od teške prometne nesreće.

Boroš: Znam da Sandra to može

Nakon uspješne akcije "Sandra, ti to možeš!" kojom je prikupljeno gotovo 400 tisuća kuna za pomoć nesretnoj sportašici, Sandra se zahvalila hrvatskoj javnosti i sve razveselila viješću da ponovno može micati nogama. Danas slavi 26. rođendan.

"Čujem se vrlo često sa Sandrom, a danas sam joj poslala poruku povodom rođendana. Nismo se uspjeli čuti jer ima naporne rehabilitacije koje traju sve do 17 sati. Ja se samo nadam da će u isto vrijeme sljedeće godine, na svoj 27. rođendan, stati na svoje noge. Ja joj to od srca želim i znam da ona to može", rekla je najbolja hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš.

Video intervju s hrvatskom boksačkom legendom Željkom Mavrovićem pogledajte sutra na Video Indexu.

Marko Petrak
Foto: Index

Pročitajte više