Najbolji danski igrač svih vremena preuzima Getafe

MICHAEL LAUDRUP, 2006. godine proglašen najboljim nogometašem Danske u povijesti, mogao bi na kraju sezone preuzeti španjolskog prvoligaša Getafe, prenosi Tribalfootball.

"Imam za sada osam do deset ponuda i stvarno ne mogu još odlučiti gdje ću nastaviti svoju trenersku karijeru. Moram dobro razmisliti u sljedećem periodu, a uopće nije dvojbeno da sam zainteresiran preuzeti Getafe." - rekao je nekadašnji trener Brondbya.

Nekadašnja zvijezda Juventusa, Real Madrida i Barcelona tako bi mogla na klupi Getafea naslijediti Bernda Schustera, za kojeg se špekulira da će na kraju sezone preuzeti Real Madrid, kada i ako Fabio Capello ode.

Michael Laudrup  vlasnik je jednog fascinantnog rekorda. Naime, pet puta uzastopce je osvajao La Ligu. 1991.,1992., 1993., 1994. sa Barcelonom, nakon čega je prešao u najljućeg rivala Real Madrid i 1995. s njime osvojio naslov najbolje španjolske momčadi.

Od trofeja priraslih mu srcu uvijek će spomenuti naslov prvaka s Juventusom 1986., Ligu prvaka s Barcelonom 1992. i naslov prvaka s Ajaxom 1998. godine.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više