Najbolji igrač Partizana zakasnio na trening pa propušta euroligaški dvoboj s Mladosti

UDARNA igla beogradskog Partizana Filip Filipović neće nastupiti u vaterpolo suberdvoboju četvrtfinala Eurolige protiv zagrebačke Mladosti, budući ga je klub suspendirao mjesec dana jer je zakasnio na trening uoči prvenstvene utakmice sa Crvenom Zvezdom!

U prvoj utakmici protiv Mladosti u Beogradu, koja je završila neriješenim rezultatom, najbolji pojedinac bio je upravo Filipović sa četiri lopte iza leđa vratara Mladosti pa su ovom odlukom najviše zadovoljni upravo na Savi.  

Nakrivio se stup Partizana

"Filip je bio stup na kojem smo radili tim i planirali našu rezultatsku budućnost. Momak koji je uvijek imao posebno mesto na Banjici. Klub smatra kako je ovakvim ponašanjem tokom cijele sezone Filip nanio štetu, ne samo klubu već prvenstveno sebi, jer je zloupotrijebio neograničeno povjerenje od strane trenera i svojih suigrača", stoji u priopćenju Vaterpolo kluba Partizan, dodajući kako se u petak Filip nije pojavio na treningu.
 
Osim suspenzije na mjesec dana Filipović se kažnjava i novčanom kaznom oduzimanja 50 posto svih preostalih primanja do kraja ugovorne godine.

"Pogazio je riječ koju je dao", zaključuje se u priopćenju. Uzvratni susret između Mladosti i Partizana zakazan je za 8. travnja u Zagrebu.  

I.Ć.
Foto: VK Partizan

Pročitajte više