Najjači čovjek na svijetu u Hrvatskoj

11. travnja 2010. kao gost Hrvatskog saveza za obaranje ruke u Zagreb dolazi bivši svjetski i europski prvak u armwrestlingu, Stoyan Golemanov, koji i danas spada u sam vrh tog u nas sve popularnijeg sporta.

Naime, 11. travnja 2010. u zagrebačkom fitness-centru Core gym se održava međunarodni otvoreni kup Hrvatske u obaranju ruke na kojem će u revijalnom dijelu nastupiti i Golemonav sa svojom ekipom, u kojoj su sve vrsni europski i svjetski armwrestleri. Golemanov tim čini i Hristo Delidzhakov, europski viceprvak i prema mnogima jedan od vodećih svjetskih armwestlera do 70 kg, te Kaloian Petrov, aktualni prvak Bugarske do 100 kg.

Ne moramo napominjati kako će nastupiti i najjači ljudi koje Hrvatska trenutno nudi, koji samo zbog ovog događaja pristižu iz cijele Hrvatske.

Ta velika poslastica za sve koji čekaju pravu priliku za pokazivanje sirove snage još od 1987. godine i Staloneova megahita "Iznad svih", počinje 11. travnja 2010. u 12 sati te su svi zainteresirani pozvani kao gledatelji i kao natjecatelji.

Online prijave i sve informacije o kupu i hrvatskom savezu dostupne su na službenoj web-stranici www.obaranje-ruke.hr.

Pročitajte više