Najmlađi trener u povijesti Hajduka napustio Solin

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

MARKO LOZO (35) više nije trener Solina, objavio je hrvatski drugoligaš, odnosno član SuperSport Prve NL. "Marko Lozo više nije trener NK Solina, a smijenjen je i sportski direktor Vik Lalić. Dogovorom obiju strana raskinut je ugovor. Momčad će ovaj tjedan i u sljedećem kolu voditi Goran Granić, koji privremeno dolazi iz omladinskog pogona. Klub Marku i Viku želi sve najbolje u nastavku karijera", stoji u objavi Solina.

Lozo je preuzeo Solin u ožujku prošle godine, kada je naslijedio Tonija Golema, današnjeg trenera prvoligaša Rudeša. Solin je u šest drugoligaških kola upisao po jednu pobjedu i neriješeni rezultat te četiri poraza uz gol-razliku 7:11. Lozo momčad ostavlja na devetom mjestu u konkurenciji 12 klubova.

Lozo je dosad u karijeri vodio Jarun, Rudeš, Međimurje i drugu momčad Hajduka, a 2016. godine kao privremeni trener i nasljednik Marijana Pušnika bio je na klupi prvog sastava u porazu od Slaven Belupa (1:2). Lozo je tada imao 28 godina te je postao najmlađi trener u povijesti Hajduka. Ubrzo ga je zamijenio Španjolac Joan Carrillo.

Pročitajte više