EL CLASICO

Najomraženiji realovac razbjesnio navijače bijegom s El Clasica

Gareth Bale uhvaćen u "bijegu" s utakmice Real Madrid - Real Sociedad 0:2 u siječnju. Screenshot: Youtube

SUPROTNO željama Realovih navijača, ali i igrača, Santiago Solari je od početka neuspješnog (0:1) El Clasica na Bernabeuu u La ligi dao Garethu Baleu priliku ispred Lucasa Vazqueza i Marca Asensia. Zbog toga je bolno i višestruko zažalio.

Najskuplji nogometaš u povijesti Reala koji se također u porazu (0:3) protiv Barcelone i na istom stadionu, ali četiri dana ranije u kupu istaknuo tek nevjerojatnim promašajem, sada je bio još gori.

Igrao je užasno. Toliko loše da je zamijenjen već u 61. minuti, a dok je izlazio iz igre, Bernabeuom su zaglušujuće odjekivale psovke i zvižduci.

Realovi navijači našli su pedra i na njemu iskalili bijes. Svi igrači njihovog kluba ove sezone su loši, ali navijači su dežurnim krivcem proglasili Balea zato što je najskuplji, ali i zato što ga je zbog povučenosti i nesnalaženja na španjolski način života, kao glavnog krivca ponudila svlačionica.

Bale je žrtvovan, ali činjenica je da nije napravio puno kako bi poboljšao svoj status kod suigrača i navijača - stalno je ozlijeđen, kada igra onda je to loše, a ako uđe s klupe i zabije, ne želi slaviti gol sa suigračima. 

Da je strano tijelo u svlačionici, pokazao je i potezom od prije dva mjeseca, kada je s Bernabeua otišao prije kraja utakmice i poraza od Real Sociedada (0:2) u La ligi. Tada zbog ozljede nije igrao ni bio na klupi, ali ovakav bijeg sa stadiona, i to prije kraja utakmice, razljutio je navijače.

Međutim, ono što je Bale napravio tijekom El Clasica protiv Barcelone nakon što je zamijenjen, ali prije završetka meča, daleko je gore.

Po izlasku iz igre na klupi je izdržao svega par minuta te je otišao u svlačionicu pa kući a da nije pričekao kraj utakmice, suigrače i trenera. 
 

Pročitajte više