"Najstrašniji čovjek na svijetu" je neprepoznatljiv. Pogledajte kako izgleda

Foto: Profimedia

ALISTAIR OVEREEM (43) je nizozemski kikboksač i bivši MMA borac koji slovi za jednog od najboljih i najopasnijih udarača u povijesti borilačkih sportova. Najveći dio karijere borio se u teškoj diviziji gdje je impozantnom figurom strašio suparnike i osvajao fanove. Nedavno se vratio u kikboks gdje je pobijedio velikog Badr Harija, ali mu je pobjeda odmah poništena zbog toga što je bio pozitivan na doping.

Otad se povukao iz javnosti, a Nobuyuki Sakakibara, nekadašnji vlasnik Pridea, objavio je fotografije s Overeemom. Na njoj je Nizozemac u najmršavijem izdanju ikad, a njegov izgled zabrinuo je brojne fanove koji nisu sigurni radi li se o prirodnom mršavljenju, skidanju sa steroida ili nekoj bolesti. Overeem je u jednoj fazi karijere bio poznat i kao "Ubereem" zbog ogromne mišićne mase i nabildanosti.

Overeem se s Harijem borio u desetom mjesecu prošle godine. Trenutno nema zakazan nijedan meč, a neki su čak posumnjali kako mršavi kako bi otišao u polutešku kategoriju. Jedan od boraca koji se spominjao kao njegov mogući protivnik je i Antonio Plazibat.

Pročitajte više