Nakić: PSG prati Zeca već godinu dana, ali transfer još nije realiziran

TOMISLAV NAKIĆ, menadžer Ermina Zeca u razgovoru za Index istaknuo je kako transfer bih napadača u inozemstvo nije gotova stvar...

"Ja vam mogu reći da ja Tomislav Nakić u ime agencije Playmaker imam ekskluzivna prava od Nk Šibenika za pregovore oko prijelaza Ermina Zeca u francuski PSG. Paris njega prati već više od godinu dana, a gledali su ga u čak pet utakmica", rekao je Nakić u razgovoru za Index.

"Trenutno smo u pregovorima i ne mogu vam decidirano odgovorit kada će i kako pregovori završit. Kroz ovaj dvanaesti mjesec, znači u sljedećih petnaestak dana sve bi se trebalo znati", dodao je Nakić.

Nakić nije htio prognozirati je li Zec danas odigrao posljednju utakmicu u dresu Šibenika. Kaže, slična je situacija bila i ljetos pa je bosanskohercegovački napadač ostao na Šubičevcu.

"Ne znam je li mu ovo posljednja utakmica u dresu Šibenika. Ne voli reći odlazi sigurno pa da na kraju ne otiđe. Treba pričekati malo. 2.5 milijuna eura, koliko traži Šibenik za njega, nije mala cijena i treba privoljeti sve strane na dogovor. Proces dogovoru je u tijeku...", istaknuo je Nakić.

"Za Hannover zaista ne znam, ja sam zadužen za francusku ligu i znam koji ga klubovi tamo prate od PSG-a do Lilla i Sochauxa. Treba biti još malo strpljiv, situacija će se brzo rasplesti", za kraj će Nakić.

Pročitajte više