Nakon Bišćana, Panathinaikos želi i Dadu Pršu

U NASTOJANJU da što više pojačaju svoj napad, iz uprave grčkog kluba Panathinaikosa zainteresirali su se oko dovođenja i našeg reprezentativca Dade Prše, člana proslavljenog škotskog kluba Glasgow Rangersa.

Kako javlja nogometni portal naš bi napadač trebao biti idealna zamjena za Mihalisa Kostntinoua, koji je Panathinaikos zamijenio njihovim rivalom Olympiakosom.

No, ovaj transfer za Panathinaikos će biti teško ostvariv, ne samo u financijskom pogledu, već i zbog iznimo loših odnosa trofejnog grčkog kluba s Pršinim Rangersima.

Podsjetimo se, Panathinaikos je s Rangersima u sukobu oko Sotirisa Kygiakosa, a slučaj je dospio u ruke FIFA-e, koja bi trebala odlučiti o valjanosti ugovora koji su sklopila ova dva kluba.

Za Panathinaikos je proteklih dana potpisao i naš veznjak Igor Bišćan, koji je u grčki klub prešao iz europskog prvaka Liverpoola, te postao njihov najbolje plaćeni igrač.

On će, naime, po sezoni zarađivati između 1,2 i 1,5 milijuna eura, a u Grčkoj bi prema ugovoru trebao ostati barem tri godine.

Osim na Pršu, Panathinaikos je ovih dana bacio oko i na Brazilca Franca iz redova Bayer Leverkusena, koji je također izrazio želju da napusti Bundesligu, te se priključi Grcima.

Stoga je njegov transfer mnogo izvjesniji od onog Dade Prše, koji u svojoj sadašnjoj momčadi već ima status zvijezde.

Pročitajte više