Nakon što je Real demolirao Barcu, oglasio se Gareth Bale i poslao zanimljivu poruku

Foto: Epa

SINOĆ je na Camp Nouu Real pregazio Barcelonu s 4:0 i plasirao se u finale Kupa kralja. Katalonci su bili favoriti, imali su prednost od 1:0 iz prvog susreta u Madridu, a imaju i velikih +12 ispred Reala u la Ligi. Ipak, Real je tko zna koji put dokazao da je najopasniji kad ga svi otpišu. Hat-trick Karima Benzema, jedan gol Viniciusa i maestralna partija Luke Modrića bili su dovoljni za najteži poraz Barcelone u El Clasicima na svom terenu još od 1963.

Nakon utakmice se na svom Twitteru oglasio i Gareth Bale. Velšanin je napisao ''nevjerojatna izvedba'' uz sliku slavlja svojih bivših suigrača. U nekim drugim okolnostima ne bi bilo ništa čudno da se bivši igrač nakloni fantastičnoj partiji svog kluba, ali znamo li da je Bale iz Reala otišao na prilično ružan način, onda je ova poruka itekako zanimljiva.

Realu je donio puno, a nikad ga nisu prihvatili

Podsjetimo, najbolji velški igrač u povijesti od nogometa se oprostio nakon SP-a u Kataru, a u Realu je proveo devet godina i s Kraljevima je osvojio sve. Za dvije Lige prvaka je bio ključan igrač, a pamti se i onaj nevjerojatan gol protiv Barce u finalu Kupa kralja. Ipak, nikad u Madridu nije bio prihvaćen. 

U jednom trenutku je bio idol navijača, omiljeni dio kultnog napadačkog trozupca BBC, a odmah u drugom trenutku bi mu bila prilijepljena stigma asocijalnog čudaka i stranog tijela u momčadi.

Prigovarali su mu da su mu reprezentacija Walesa i golf važniji od Reala, da nikad nije naučio španjolski i da se ne želi družiti sa suigračima. Nije ga pretjerano volio Zidane, a ni Ancelotti. Na kraju je iz Reala otišao na mala vrata a da to nije zaslužio.

Zato je ova objava pomalo iznenadila. 

Pročitajte više