HNL

Nakon Zadra i prvoligaš dobio predsjednicu kluba

Foto: Instagram

PRIJE dva tjedna stigla je vijest kako NK Zadar, nekadašnji prvoligaš, a današnji trećeligaš, ima novu predsjednicu. Riječ je o Ivi Bokanović, 30-godišnjakinji koja je više od četiri godine bila voditeljica Odjela za medije i komunikaciju KK Cibone. Sada i Zadrov veliki rival Šibenik ima ženu na čelu kluba, kao i bivši prvoligaš Cibalia, kojom predsjeda Dea Lasić.

Nakon što je većinski udio u vlasništvu kluba preuzela grupacija "Mj International Sport", šef tvrtke Marino Jurić predložio je svoju 27-godišnju sestru za predsjedničku funkciju, a članovi Skupštine dali su joj većinu glasova. Šibenik se, podsjetimo, nalazi u velikim financijskim problemima. Novi partneri i ulagači u klubu morali su nadoknaditi nekoliko plaća svojim igračima i drugom osoblju.

"Marina će na Šubićevac stići vrlo brzo. S ciljem da se dovrši, bez lažne skromnosti, dobro započet stabilizacijski proces u klubu. Upravo smo uplatili plaću za studeni svim igračima, trenerima i radnoj zajednici. Nema dvojbe da će još jednu preostalu plaću nogometaši i klupski djelatnici imati na svojim žiro-računima do kraja siječnja", rekao je Marino Jurić za Šibenski.

Pročitajte više