Napadač Verone dobio prijetnje smrću zbog promašenog penala protiv Intera

Foto: EPA

INTER je u ludoj završnici utakmice stigao do pobjede 2:1 protiv Verone u 19. kolu Serie A te se  odmaknuo od Juventusa na drugom mjestu. Napadač Thomas Henry imao je priliku zabiti za izjednačenje duboko u sudačkoj nadoknadi iz penala, no pogodio je stativu. Zbog toga je dobio prijetnje smrću, na što je odgovorio na društvenim mrežama.

"Svim ljudima koji misle da znaju nešto o nogometu i koji žele meni i mojoj obitelji smrt želim da nađu mir u svojim malim životima. Pogreške su dio sporta i ja ću nastaviti raditi da budem bolji nego prije. Nekad pobijedite, nekad izgubite, nekad zabijete, nekad pogriješite. Takav je život nogometaša. Ja sam ponosan jer sam uspio zabiti na San Siru nakon što sam se oporavio od teške ozljede. Ono što te ne ubije, ojača te", napisao je Henry.

Henry (29) je bio jedini strijelac za Veronu u ovoj utakmici. Radi se o francuskom napadaču koji po Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura. U Veronu je stigao iz Venezije za pet milijuna eura prije godinu i pol. Ove je sezone zabio tri gola.

Pročitajte više