Napoli nudi pravo bogatstvo za Vrsaljka

Foto: Getty Images / Guliver Image

ŠIME VRSALJKO jedna je od glavnih tema prijelaznog roka. Reprezentativac Hrvatske i nogometaš talijanskog Sassuola na meti je Napolija, Barcelone, Bayerna, Intera, Juventusa, Manchester Cityja. No, čini se da klub sa San Paola želi realizirati transfer do kraja.

Sassuolo traži 20 milijuna eura za bivšeg igrača Dinama, a predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis ponudio je oko 15 milijuna, a uz to bi napadač Duvan Zapata otišao u momčad Eusebija Di Francesca.

Klub iz provincije Modene razmišlja o ponudi, kao i o 25-godišnjem Zapati, koji je posljednju sezonu proveo na posudbi u Udineseu, gdje je postigao osam golova u 25 odigranih utakmica. 

Genoa je 12. srpnja 2013. kupila Vrsaljka od Dinama za 4.6 milijuna eura, ali je Hrvat napustio Liguriju već sljedećeg ljeta i 22. srpnja 2014. postao igrač Sassuola za 3.5 milijuna i s njim ima ugovor do 30. lipnja 2019. godine.

Riječanin je za reprezentaciju Hrvatske debitirao protiv Češke 9. veljača 2011, a do danas je odigrao 16 utakmica. Ove je sezone za Sassuolo upisao 35 nastupa, uz četiri asistencije.

Pročitajte više