NAPOLI PONOVNO NA ČELU Roma kiksala u Genoi

Foto: Getty Images / Guliver Image
 
GOSTUJUĆOM pobjedom na Udineseom, Napoli je i dalje lider talijanskog prvenstva. Napuljskom klubu 12. prvenstvenu pobjedu osigurao je Jorginho u 33. minuti susreta, iz odbijanca nakon što mu je vratar najprije skinu jedanaesterac.
 
U dresu Udinesea Andrija Balić odigrao je cijelu utakmicu, a Stipe Perica zamijenjen je u 60. minuti. Marko Rog za Napoli je ušao u 84. minuti zamijenivši kapetana Mareka Hamšika.
 

Milan je na San Siru remizirao s Torinom. Premda statistički bolja ekipa, milanska momčad nije uspjela trijumfirati. Nakon nepotpunog 14. kola, Milan na bodovnom kontu ima tek 20 bodova s čak 18 bodova manje od vodećeg Napolija. Nikola Kalinić iz igre je izišao u 77. minuti.

Iako je slovila kao favorit, Roma je na talijanskom sjeveru protiv Genoe remizirala i propustila priliku primaknuti se vrhu poretka. Rimljani su poveli u 59. minuti golom Stephana El Shaarawyja, ali Đenovljani su izjednačili s 11 metara u 70. zgoditkom Gianluce Lapadule. Jedanaestercu je prethodilo isključenje Rominog kapetana Daniela De Rossija.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više