Ćorluka se ozlijedio, Olić debitirao, Srna ponovno namjestio gol Eduardu

Foto: Screenshot DailyMotion

LOŠE vijesti stigle su iz Rusije za reprezentaciju Hrvatske, koja će 5. rujna igrati protiv Turske u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Vedran Ćorluka ozlijedio se u susretu njegovog Lokomotiva i Zenita, koji su remizirali 0:0 u 1. kolu prvenstva.

Čarli je u 85. minuti morao napustiti igru zbog problema sa zadnjom ložom, a zamijenio ga je Taras Mihalik.

"Zbog ozljede zadnje lože Ćorluka je morao biti zamijenjen. Još uvijek ne znamo koliko će izbivati s travnjaka, ali vjerujemo da će stvari već sutra biti puno jasnije", rekao je trener Lokomotiva Igor Čerevčenko, koji je uspio osvojiti bod na debiju Mirceae Lucescua na klupi Zenita.

Olić debitirao, Dudu zabio

Ivica Olić debitirao je za svoj peti bundesligaški klub Munchen 1860. Njegova drugoligaška momčad odigrala je bez golova u prijateljskom susretu protiv Freiburga, koji igra u elitnom njemačkog nogometnom razredu.

Također,  Šahtar upisao je i drugu pobjedu u ukrajinskom prvenstvu, a ovog puta slavio je kod Černomoreca s 4:1. Eduardo da Silva ušao je u igru u 48. minuti umjesto Bernarda, a zatim zabio glavom treći pogodak za svoju ekipu u 91. minuti nakon kornera koji je izveo Darijo Srna.

Bio je to drugi pogodak Dudua u prvenstvo, jer je u prvom kolu zabio u 45. minuti protiv Zirke u pobjedi 4:1, kada mu je također asistirao Srna.

Duje Ćaleta-Car ostao je na klupi u pobjedi svog Salzburga 2:0 nad WAC-om u 2. kolu austrijskog prvenstva. Trener Ivan Leko uspješno je debitirao na klupi St. Truidena, koji je kod kuće pobijedio Lokeren s 1:0 u prvom kolu belgijskog natjecanja. Za Lokeren u igru nije ulazio Nikola Jambor, reprezentativac Hrvatske do 21 godine. 

Pročitajte više