Nasljednik Slavena Bilića vratio legendarnog Psiha u West Ham

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON 16 godina u West Ham se vraća legendarni Stuart Pearce. On je od 1999. do 2001. igrao za Hammerse te upisao 50 nastupa, a sada će biti pomoćnik treneru Davidu Moyesu, koji je nedavno naslijedio Slavena Bilića na klupi.

Embed from Getty Images

Također, s njim je stigao i Alan Irvine, koji je surađivao s Moyesom u Prestonu i Evertonu.  

"Trenutačno je klub u teškoj situaciji, ali je ovo fantastična prilika za mene. Uzbuđen sam zbog tog izazova", naglasio je popularni Psiho Pearce, koji je poznat po teškim i napornim treninzima pa se igrači londonskog kluba moraju spremiti za njegov sistem rada koji neće biti nimalo lagan, naprotiv. 

Na drugoj strani, Moyes će ponovno surađivati s Chicharitom Hernandezom, kojeg je vodio i u Manchester Unitedu. Meksikanac je trenutačno ozlijeđen, a Moyes ga je pohvalio i poručio mu da neće grijati klubu kao što je to bio slučaj na Old Traffordu - ako bude zabijao. 

"On je vrhunski napadač. Bilo mu je teško u Unitedu zbog Robina van Persieja, Waynea Rooneyja, Dannyja Welbecka i Shinjija Kagawe. Konkurencija je bila velika. No, ovdje će imati tretman kao ostali igrači. Ako bude igrao dobro i zabijao golove, nema problema, a ako to ne bude radio, bit će kao i ostali u toj situaciji", zaključio je Moyes. 

Embed from Getty Images

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz West Ham, Davida Moyesa ili Stuarta Pearce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Europske lige

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više