Nastavlja se svađa između Vranješa i Allofsa

NASTAVLJA se svađa između hrvatskog nogometaša u Werderu Jurice Vranješa i sportskog direktora bremenskog kluba Klausa Allofsa.

Prije nekoliko dana Allofs je javno izjavio da 29-godišnji hrvatski vezni igrač može slobodno potražiti novi klub. Sve je obrazložio riječima:

"Sezona mu je bila slaba, pred kraj čak i loša. Ako ćemo proširivati kadar, teško će se naći mjesta za Juricu",  izjavio je Allofs.

Vranješ je u veljači 2008. godine potpisao novi ugovor s Werderom do 2011. godine, ali je u netom završenoj sezoni igrao uistinu malo, što je jasno dalo do znanja i njemu i njegovom agentu da je možda najbolji put odlazak iz Bremena.

Naime, Vranješ je odigrao samo 14 utakmica (uglavnom je ulazio s klupe), a skupio je tek 169 minuta u tim bundesligaškim utakmicama.

Nakon takvog stava Allofsa, Vranješ je uzvratio riječima:

"Kako uopće može govoriti kakvu sam sezonu imao, lošu, užasnu ili bilo kakvu. Pa nisam niti dobio priliku kroz cijelu sezonu",  rekao je hrvatski nogometaš, a Allofs je uzvratio:

"Ne želim se s Vranješom natezati po novinama. Ako ima nešto, neka mi kaže u lice."

Allofs kao da je želio dodati da odnos Vranješa i kluba u kojem radi više nema smisla. Nastavak će sigurno uslijediti uskoro.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više