Navijači na Fejsu o kazni Hajduku: Taj iznos skupimo u jedan dan od članarina

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

DISCIPLINSKA komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama s utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Najiščekivanija je bila odluka o kazni Hajduku zbog nereda koji su se dogodili prošle srijede nakon završetka utakmice polufinala natjecanja u kojoj su Bijeli na Poljudu poraženi od Dinama 0:1.

Hajduk je kažnjen ukupnim novčanim iznosom od 32.000 eura i igranjem dvije prvenstvene utakmice na Poljudu bez prisutnosti gledatelja. Odluku komentiraju i navijači na Facebooku, a ovo su neki od komentara koje prenosimo u integralnom obliku:

"Prestanimo plakat i zahvaljivat se Torcidi. Dobro smo prošli. Zbog svih nas ovaj iznos je skupljen u 1 dan članstva i nije dramatičan. Nema plakanja idemo jako po novog predsjednika i u novu sezonu, nadan se, s Perišićen i Livajon po prvenstvo."

"Ovo je nikakva kazna"

"Da je netko ozbiljno stradao bilo bi tri. Smijurija"

"Super su i prosli..."

"Ovo je nikakva kazna jer vani bi dobili kaznu do kraja sezone bez gledatelja i puno veću novčanu kaznu.. I naravno za ono što su uništili po gradu bi njih puno više od 50 bilo zatvoreno i tko zna koliko bi štetu gradu morali platiti.. HNS još uvijek daje preblage kazne Hajduku, ko i uvijek.."

"Na ovaj način oni će i dalje raditi ista sranja"

"Ne vidim nikakvu svrhu kažnjavanja klubova, prekršaji su dijelo pojedinaca sa imenom i prezimenom i oni bi za svoja zlodijela trebali snositi odgovornost. Na ovaj način oni će i dalje raditi ista sranja a ceh će plaćati opet klubovi. U svemu jedino uhljebi HNSa trljaju ruke."

"Msm nije toliko jaka kazna ali opet Hajduk ima mnogo manja primanja nego Dinamo tako da im je ovo ozbiljna kazna,i dinamo je potrošio preko 40k eura na novine za Modrića."

Pročitajte više