kvalifikacije za SP

Navijači ogorčeni reprezentacijom: Sve smo raz*ebali

Foto: FIBA

HRVATSKA košarkaška reprezentacija je u 5. kolu drugoga kruga kvalifikacija za SP doživjela težak poraz u Ljubljani 97:69. Momčad Damira Mulaomerovića još je živa za prolazak u daljnju fazu kvalifikacija. Za to mora u nedjelju u Rijeci pobijediti Finsku, a Slovenija mora u gostima pobijediti Švedsku.

Hrvatska je odigrala očajnu utakmicu i samo je o Slovencima ovisilo hoće li biti 20, 30 ili 40 koševa razlike. Slovenija je imala +20 nakon sedam minuta igre i već tad riješila utakmicu koju je hrvatskim navijačima do kraja susreta bilo bolno gledati, a to su potvrdili i u komentarima na Indexu. Donosimo neke od komentara.

"Kako smo dobro sve razjebali u ovih 25 godina. Baš divota za gledati. To je to, definitivno".

"Kako ih nije sram, pa to treba potjerati u p.m.".

"Motaj kablove, gasi svjetla i raspuštaj savez".

"Možda je i najgore što je perspektiva da mi u osnovi sjajnog igrača kao što je Bogdanović više ni blizu nećemo imati. Teško je gledati ovako neorganiziranu tektički groznu košarku, nama starijima koji smo doživjeli velike košarkaške 80-te".

"Možemo li mi neko vrijeme jednostavno se ne prijaviti na te kvalifikacije? Bar da se ovako grubo ne sramotimo... Pa onda za nekih 10 godina probamo sa nekim novim klincima".

"Bolji su Slovenci trenutno u košarci i priči kraj, a ovi koji još žive u prošlosti jebiga probudite se već jednom, premala smo mi nacija da budemo top u svim sportovima i to nije nikakav debakl".

"Zamolio bih Hrvatski olimpijski odbor da napravi službeni dopis FIBA-i kako se Hrvatska povlači iz ovog sporta. Naprosto nikakv trosak i nijedna kuna nije opravdana kada smo na razini San Marina. Ili možda niti to".

"Mula selektor, Stojko i Dino u savezu..Ajme vica".

"Ovaj sport treba ukinuti u Hrvatskoj. Kojeg više smisla ima ovaj sport ovdje?".

"Cijeli savez uključujući sve tzv. stručne osobe i trenere potjerati u tri krasne pi*** materine. Sve do jednoga".

 

Pročitajte više