Navijači se oprostili od Bišćana; Birmingham pokazao interes

IGOR BIŠĆAN ostavio je, kako se čini, i više nego dobar dojam igrajući za jedan od najboljih engleskih klubova Premier lige. U Liverpool je došao prije punih pet godina, i to za iznos od 5 milijuna funti.

Mora se priznati kako Igor nije uvijek blistao u crvenom dresu, što možemo pripisati i njegovim trenerima koji su ga isprobavali na raznim pozicijama, od stopera do braniča. No, u posljednjoj odigranoj sezoni kao zadnji vezni konačno je pronašao svoje mjesto u momčadi, koja je ove godine osvojila naslov prvaka Europe.

Navijači Liverpoola na najljepši su se mogući način oprostili od svog ljubimca uputivši mu mnogobrojne poruke preko foruma na poznatim fan siteovima LFC Online Forums i This is Anfield.

"On nije Bišćan, on je moj brat!", "Osjećam se kao da je dio mene umro, i želim ti sreću gdje god da ideš!", "Ti ćeš otići uzdignute glave iz ovog kluba!" - samo su neke od rečenica podrške kojima su fanovi ispratili Bischanmana, a one dovoljno govore koliko je traga Igor ostavio u ovom klubu.

Prema posljednjim informacijama pristiglim s Otoka, šef  Birmingham Citya Steve Bruce zainteresiran je za Igora Bišćana. S odlaskom Robbiea Savagea, u Birminghamu se otvara mjesto za novog veznjaka, koje bi mogao zauzeti slobodni Bišćan.

Igoru je ugovor s Redsima istekao ovog ljeta, a s  Hamannom, Gerrardom i Alonsom koji pucaju na vezna mjesta novog klupskog prvaka Europe, gotovo je sigurno kako Liverpool bivšem hrvatskom reprezentativcu neće ponuditi novi ugovor.

Pročitajte više