Navijači Spursa zbog Luke vjeruju u naslov prvaka

NAVIJAČI Spursa jako su zadovoljni što je Luka Modrić potpisao za Tottenham. Ističu ga kao jednog najvažnijih pojačanja kluba posljednjih godina.

Spursi su potpisali ugovor s igračem koji je bio povezivan s najvećim europskim klubovima, te je to jako dobar posao koji su obavili Juande Ramos i Damien Comolli. Ovo je jako važno za klub, jer smo pokazali da smo veliki klub koji je spreman za utrku s najvećim klubovima za najbolje nogometne zvijezde te da nam je namjera ići prema vrhu engleskog i europskog nogometa, piše Football Fancast.

"Modrićev dolazak u Tottenham sigurno će oduševiti Dmitra Berbatova, koji sada može biti siguran da smo klub s velikim ambicijama koji će se boriti za Ligu prvaka. On je upravo tip igrača kakvog trebamo na White Hart Laneu, koji može kreirati akcije. Sada Jermaine Jenas vjerojatno ispada iz prve momčadi. Mislim da je ovo početak dovođenja velikih imena u Tottenham koje bi se moglo dogoditi prije početka iduće sezone", komentira kolumnist Fanos Kyriacou.

"Mislim da je ovo jako dobra vijest za sve navijače Spursa. Sada je to i službeno potvrđeno", piše jedan od navijača Tottenhama.

"Srećom nije otišao u Newcastle, nego je došao kod nas", dodaje forumaš na jednom od blogova.

"Ovo je odlično za nas. On je tip igrača kakvog trebamo. Mislim da je Juande do sada odlično odradio posao. Potpisao je ugovore s Woodgateom, Huttonom i Modrićem, te su oni svi dobitak za naš klub. Jenas, Zokora i Huddlestone su sada u opasnosti za ispadanje iz prve momčadi", smatra navijač.

"On je prava klasa, šteta što nije došao u Newcastle", piše jedan od "zalutalih" navijača Newcastlea na blogu navijača Tottenhama.

"Sad kad imamo Modrića, vraćamo vam Jenasa, ako želite", sarkastično će navijač Tottenhama navijaču Newcastlea.

"Ne mogu vjerovati da smo ga uspjeli dovesti. On je prava klasa za sredinu terena koja nam je potrebna", komentiraju navijači. Jenas sada neće igrati, to je jako dobro", komentiraju navijači.

"Ne čini se baš fizički jak za englesku ligu, no čini mi se da je više igrač poput Deca. To je dobro isto za nas", kaže navijač o Luki Modriću.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više