Navijači su se okrenuli protiv Jokića. Poslušajte nezamislivo skandiranje suparniku

Foto: Profimedia

MINNESOTA TIMBERWOLVESI još su jednom iznenadili Denver Nuggetse i nakon dvije utakmice drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije NBA lige imaju prednost 2:0. Obje pobjede ostvarili su na parketu aktualnih prvaka i imat će priliku zaključiti seriju pred svojom publikom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO U DENVERU SKANDIRAJU EDWARDSU

Na poluvremenu je bilo 61:35 za Wolvese, što je i najveći zaostatak Denvera nakon dvije četvrtine u utakmicama doigravanja u povijesti Nuggetsa. Nakon tri je prednost gostiju iznosila 82:60 i Wolvesi su utakmicu mirno priveli kraju.

Edwardsu vikali da je najbolji

Nikola Jokić postigao je 16 koševa, imao 16 skokova i osam asistencija, ali djelovao je nemoćno, posebice za igrača pred kojim je treće osvajanje MVP-ja, nagrade za najkorisnijeg igrača osnovnog dijela sezone u NBA ligi. S druge strane, Anthony Edwards s 27 koševa i sedam asistencija izgleda kao da je on zaslužuje.

Nakon što je vodio svoju momčad do 4:0 protiv Phoenix Sunsa s prosjecima od 31 koša, osam skokova i 6.3 asistencije, Edwards briljira i protiv prvaka. Nakon dvije utakmice prosjeci mu iznose 35 poena po susretu uz 4.5 skokova i četiri asistencije.

Njegovu igru prepoznala je i publika u Denveru. Iako u momčadi za koju navijaju imaju dvostrukog MVP košarkaša i najkorisnijeg igrača prošlosezonskog finala, povici "MVP, MVP" ovaj put nisu bili rezervirani za Jokića. Srpski centar slušao je kako njegovi navijači time časte Edwardsa.

Pročitajte više