NBA: Indiana izjednačila

U ČETVRTOM susretu finala doigravanja Istočne konferencije NBA lige Indiana je u Detroitu porazila Pistonse 83:68 i izjednačila rezultat na 2:2. Peta utakmica na rasporedu je u nedjelju u Indianapolisu, a šesta u utorak u Detroitu. U veliko finale plasirat će se momčad koja prva izbori četiri pobjede.

Gosti su sjajno otvorili utakmicu. Nakon prve četvrtine imali su 12 koševa prednosti (29:17). U nastavku utakmice njihova je prednost narasla i na više od 20 koševa, a u posljednju dionicu igre Indiana je ušla s prednošću 20 razlike (70:50).

"To nismo mogli izgubiti. Obrana je sjajno funkcionirala i naša pobjeda niti jednog trenutka nije došla u pitanje," kazao je Ron Artest sa 20 koševa najefikasniji igrač Pacersa. Dvoznamenkasti broj koševa upisali su i Reggie Miller (15), Croshere (14) i Jermaine ONeal (12), koji je zbog bolova s koljenom napustio parket već u prvoj četvrtini, no kasnije se vratio i bio je među najboljima. Prvi strijelac Pistonsa bio je Richard Hamilton (22), Chauncey Billups je dodao jedan manje, a Ben Wallace je prikupio 19 skokova.


Pročitajte više