NBA

NBA komentator i bivši igrač: Prestanite tjerati Dončića iz Dallasa

Foto: Richard Shotwell/John Raoux/Guliver Image

JALEN ROSE, bivši NBA igrač i poznati komentator, za američke je medije komentirao trend u ligi koji podupiru mnogi navijači. Riječ je o onima koji zagovaraju odlaske superzvijezda iz manjih NBA klubova i gradova kako bi se u većem klubu i sredini spojili s drugim superstarom i napravili momčad koja može uzeti naslov.

"Umoran sam i dosta mi je ljudi koji pokušavaju banalizirati ostvarenja ovih igrača i pretvoriti ih u brojanje naslova prvaka. Što ćemo sad napraviti? Hoćemo li za nekoliko godina reći da Ja Morant mora napustiti Memphis? Luka treba napustiti Dallas? Zion treba napustiti New Orleans? Ne, meni se sviđa što je Lillard ostao u Portlandu, a Giannis u Bucksima", rekao je pomalo ljutiti Rose.

"Spustite svoje sidro i smjestite se negdje poput tih ljudi. Nije da to šteti reklamama. Tko snima više reklama od Lillarda? Nije to zato što je na velikom tržištu u Portlandu, nego zato što je velik igrač!  Pronaći će vas ako ste dobri! On je išao na malo sveučilište, ali su ga pronašli! Mediji trebaju prestati uvjeravati igrače poput Bradleyja Beala da su njihove karijere beznačajne samo zato što Wizardsi neće osvojiti naslov ove sezone!" žestoko je zaključio bivši igrač.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više