NBA

NBA za Božić nudi pet utakmica. Sve su neizvjesne

Foto. Reuters

NBA liga je objavila raspored utakmica koje će biti odigrane na Božić. To je tradicionalno jedan od najzanimljivijih dana regularne sezone, kada NBA svojim fanovima nudi niz zanimljivih susreta.

Ove sezone na rasporedu je pet susreta, a program počinje u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu. Prvi će na teren izaći New Orleans Pelicansi protiv ovogodišnjih finalista Miami Heata.

Golden State će predstaviti drugi izbor ovogodišnjeg drafta Jamesa Wisemana

New Orleans u novu sezonu ulazi ojačan za Erica Bledsoea i Georgea Hilla, koji su stigli u razmjeni iz Milwaukee Bucksa u studenom. Tu su još i prošlogodišnji prvi izbor NBA drafta Zion Williamson i Brandon Ingram, koji je potpisao novi izdašni ugovor s Pelicansima.

Sljedeća je na rasporedu utakmica već spomenutih Milwaukee Bucksa i Golden State Warriorsa, za koje će debitirati drugi izbor ovogodišnjeg drafta James Wiseman.

U Staplesu se sastaju Dončić i James

U trećem susretu dana Boston Celticsi su domaćini Brooklyn Netsima, za koje igra bivša zvijezda Kelta Kyrie Irving. Njemu će se nakon propuštene sezone zbog ozljede Ahilove tetive pridružiti Kevin Durant.

U derbiju dana od 2 sata ujutro po hrvatskom vremenu susreću se Luka Dončić i LeBron James u okršaju Dallas Mavericksa i aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa.

Program na Božić će završiti Denver Nuggetsi Los Angeles Clippersi, za koje igra hrvatski centar Ivica Zubac.

Pročitajte više