NBA zvijezda zadivila navijače. Svi su očekivali koš, a pogledajte što je uslijedilo

Foto: Profimedia

KOŠARKAŠI Milwaukee Bucksa pobijedili su Chicago Bullse 118:109 u jednoj od četiri utakmice koje su sinoć bile na programu u NBA ligi. Najbolji igrač susreta kojim su Bucksi stigli do omjera od šest pobjeda i četiri poraza bio je Giannis Antetokounmpo s 35 koševa i 11 skokova, a koristan je bio i Bobby Portis s 19 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Milwaukeeju se nakon dvije utakmice pauze vratio Damian Lillard. Ubacio je 12 koševa i imao pet asistencija u iznimno lošoj šuterskoj večeri. Za tricu je promašivao 1/9, a ukupno iz igre gađao 3/17. Nikola Vučević zabio je 26 i imao 12 skokova za Bullse, kod kojih se s preciznošću mučio DeMar DeRozan.

DeRozan ubacio tek 11, ali sa sedam asistencija

Uz 3/14 iz igre, susret je završio najslabijim učinkom sezone pa je tako ubacio 11 poena, duplo manje od svog prosjeka, no imao je sedam asistencija. Time je izjednačio ovosezonski osobni rekord. Jedna od njih dijeli se po društvenim mrežama.

VIDEO: Arena Sport

DeRozan je u trećoj četvrtini tijekom jedne akcije primio loptu usamljen na trici. Nije se odlučio na šut, već je krenuo u prodor i, činilo se, na zakucavanje. Uslijedili su akrobacija u zraku i dodavanje do Cobyja Whitea na crti za tri poena.

NBA liga, rezultati: 

Boston - New York 114:98
Toronto - Washington 111:107
Milwaukee - Chicago 118:109
Sacramento - Cleveland 132:120

Pročitajte više