"Ne damo igrače Hajduku, braća Jakoliš ostaju u Šibeniku"

"VIJEST" da Hajduk želi dovesti trojicu igrača Šibenika prilično je uzrujala direktora kluba sa Šubićevca, Marka Karađolu.

Informaciju da se predsjednik Bijelih Hrvoje Maleš sastao s vodstvom Šibenika Karađole nije negirao, ali je istaknuo kako nije bilo govora o eventualnom prelasku vratara Blaževića i braće Jakoliš na Poljud.

"Ne razumijem otkud ljudima mašta da plasiraju takve dezinformacije. To je čista laž! Njih trojica ne idu nikamo", u dahu je izgovorio Karađole prije nego je priznao da su on i predsjednik Šibenika Goran Pauk razgovarali s Malešom:

"To je bio jedan kratki sastanak na kojem smo pričali o raznim temama, a tek je Maleš nakratko, na par sekundi spomenuo mlađeg Jakoliša."

Mlađi Jakoliš zove se Marin, tek mu je 15 godina i najveći je talent u Šibenikovoj omladinskoj školi. Prošle sezone igrao je za kadete Šibenika. Njegov brat Antonio postao je odlaskom Ermina Zeca prošlo ljeto prvi napadač kluba iz Krešimirova grada, a Goran Blažević u posljednjih je nekoliko sezona najčvršća karika Šibenika (bio je svojedobno pozvan i u reprezentaciju).

"Blažević će svoj nogometni put nastaviti u inozemstvu, a što se tiče braće Jakoliš, oni su pod ugovorom i nema šanse da ih prodamo! Ako to napravimo, možemo komotno ići čistiti kopačke", za kraj će Karađole.

Pročitajte više