"Ne tražimo kuću za Nowotnya"

U DINAMU tvrde kako je riješen problem smještaja Jensa Nowotnya, te da dobronamjerni navijači više ne moraju nuditi svoje kuće.

"Nakon objave u jednom dnevnom listu cijelo jutro nas zovu građani koji nude svoje kuće. Zahvaljujemo se svima na ponudi" - kazao je Siniša Jagodić dodajući kako nitko nije ponudio besplatni smještaj za proslavljenog nogometaša.

List je naveo kako Nowotny traži tri spavaće sobe, jednu radnu, dnevni boravak, garažu, vrt.. Uz to, Nowotny će se po Zagrebu voziti u skopocjenom Mercedesu SLR McLaren, kakvog je dosada imao samo Davor Šuker.

U Maksimirskoj 128 rješavaju papirologiju u vezi Nowotnya, očekuju certifikat, a njegov debi najavljuju za sljedeći vikend protiv Slaven Belupa.

"Nowotny u subotu slijeće na Pleso, a dočekat ćemo ga Cvetković, Zoran Mamić i ja. Dan kasnije potpisat će ugovor i postati naš igrač." - najavio je Jagodić.

Dinamovce će u subotu primiti zagrebački gradonačelnik i počasni predsjednik kluba Milan Bandić te im poželjeti sreću u europskim natjecanjima, a "Modri" će specijalno za tu priluku obući nova Herucova odijela.

"Pripremamo se na Nowotnyev dolazak i s marketinškog aspekta, izdali smo posebne majice i kape s njegovim potpisom. On neće biti pojačanje samo u sportskom smislu, već ćemo pozitivnu atmosferu pokušati iskorisiti s marketinškog aspekta. On je pojačanje ne samo za naš klub, već i za hrvatski nogomet. Hrvatska liga je u zadnjih nekoliko dana doživjela apsolutnu promociju u Njemačkoj, što je velika stvar." - tvrdi član Dinamove Uprave te dodaje kako će ga klub prijaviti za treće pretkolo Lige prvaka

Modri put Litve putuju u nedjelju u 21 sat, a iz Maksimirske će krenuti kompletna Uprava i cijeli marketing, što je ukupno 50-ak osoba. U Zagreb se vraćaju odmah nakon susreta drugog pretkola Lige prvaka s Ekranasom, koji se igra u utorak.

Srđan Hebar

Pročitajte više