Neredi u Beogradu. Grobari se potukli, žandari štitovima branili igrače Partizana

Screenshot: SportKlub

NEVJEROJATAN domaći poraz Partizana od Bayerna (78:79) u 26. kolu Eurolige, tricom sekundu prije kraja, i to nakon što je domaćin vodio cijeli meč u krcatoj beogradskoj Areni, razbjesnio je Grobare. 

Partizan novim nevjerojatnim porazom nastavio užasnu seriju, navijači poludjeli

Partizan je najnovijim neuspjehom nastavio niz loših rezultata, ali ovaj, peti poraz zaredom mogao bi ga posebno skupo koštati. Zbog njega je pao na tek 11. mjesto Eurolige sa skorom 12-14 i jako teško će u play-in, doigravanje za nastavak natjecanja u nokaut-fazi.

Telegraf piše da su nakon utakmice zabilježene scene koje se nisu događale otkako se prije četiri godine u klub vratio Željko Obradović. Grobari, navijači Partizana, izviždali su igrače, odbili ih pozdraviti te ih pozvali na raport. Dok su šutke stajali pred kopom Grobara, uz zvižduke i uvrede s tribina, vođa navijača ih je preko megafona pitao: "Čiji grb nosite, bre?!"

Poljak iz ekipe Partizana zaletio se na Grobara tetovirane glave

Igrače Partizana za to su vrijeme okružili pripadnici žandarmerije te ih od njihovih navijača branili štitovima. No policijsku tampon-zonu uspio je zaobići Partizanov igrač Mateusz Ponitka. On se zamalo potukao s navijačem Partizana upečatljivog izgleda. Naime, Ponitka se zaletio prema pripadniku Grobara, kojem je cijela glava istetovirana. 

Nakon što su se izvrijeđani igrači povukli u svlačionicu, navijači se međusobno potukli

I dok su igrači odlazili u svlačionicu, na tribinama je došlo do sukoba među navijačima Partizana. Oni koji su kritizirali igrače potukli su se s onima koji su ih branili. Nerede koji su u jednom trenutku izmaknuli kontroli umirila je intervencija Žandarmerije. 

KLIKNI OVDJE I OVDJE I POGLEDAJ SCENE IZ BEOGRADA

Pročitajte više