Nestalo strpljenja: Ranieri napušta Juventus?

57-GODIŠNJI trener Juventusa Claudio Ranieri neće ispuniti potpuni ugovor s ovim klubom koji traje do 2010. godine, piše La Gazzetta dello Sport.

Zbog niza loših rezultata Juventusovi čelnici su izgubili strpljenje s Ranierijem i moguće je da će dotični na tom mjestu boraviti još samo jednu utakmicu.

Ukoliko Juventus izgubi utakmicu na San Siru sljedeće nedjelje kod Milana, u derbi utakmici 35. kola talijanske Serije, Ranieri će dobiti otkaz po hitnom postupku. Uspije li, pak, uzeti bod ili tri potrajat će na toj dužnosti samo još tri utakmice, do kraja regularnog dijela sezone.

Juventus je posljednju pobjedu upisao 21. ožujka u Rimu kod Rome (4:1), a nakon toga su uslijedila dva poraza i četiri remija. Zbog toga je Juve izgubio i drugo mjesto na ljestvici, pa tako zaostaje za drugim Milanom četiri boda, a ima pet više od četvrte Fiorentine.

Ranieri je u Juventus došao 2007. godine, a isti izvori navode da su trenutačno prvi favoriti za njegovog nasljednika Luciano Spalletti iz Rome i Cesare Prandelli iz Fiorentine. Na trećem mjestu je igračka legenda Juventusa Antonio Conte, koji je sada trener najbolje drugoligaške momčadi, Barija.

Totalsport
Foto: AFP

 

Pročitajte više